در عصر دیجیتال امروزی، حضور در فضای آنلاین دیگر انتخابی نیست؛ و تبدیل به یک ضرورت شده است، کسبوکارهای کاملا سنتی هم از این امر مستثنی نیستند. با ظهور تجارت الکترونیک و خرید آنلاین، می توان گفت در حال حاضر ایجاد یک فروشگاه اینترنتی برای اینکه به مخاطبان بیشتری دست یابید کاملا ضروری است تا فروش خود را افزایش دهید و رقابت در بازار را حفظ کنید. به جرات میتوان گفت عدم توجه به این موضوع در دنیای امروزی در واقع ضعف یک کسبوکار در بخش مارکتینگ خواهد بود.
کسبوکارهای سنتی به انجام عملیات در مکانهای فیزیکی عادت کردهاند و در نتیجه پذیرش تغییر و استفاده از پلتفرمهای آنلاین ممکن است در ابتدا برایشان دشوار باشد. با این حال، پذیرش این تغییرات دنیایی از فرصتهای رشد و گسترش را به وجود میآورد. با بهرهگیری از قدرت اینترنت، کسبوکارهای سنتی میتوانند به بازارهای جدید دست یابند، به صورت جهانی با مشتریان ارتباط برقرار کنند و اعتبار برند خود را تقویت کنند.
سنگ بنای یک حضور آنلاین موفق، یک وبسایت حرفهای است. یک وبسایت خوب و کاربرپسند میتواند به عنوان فروشگاه مجازی کسبوکار شما عمل کند و مشتریان را با اطلاعات اساسی محصولات و خدمات شما، آشنا کند. محصولات و خدمات شما را به نمایش میگذارد و تراکنشهای مالی مربوط به آنها را (خرید) تسهیل میبخشد. سرمایهگذاری در طراحی و توسعه یک وبسایت حرفهای، مخاطبان شما را مطمئن میسازد که در میان دریای بزرگی از رقبا متمایز هستید.
برای کسبوکارهای سنتی که میخواهند محصولات خود را آنلاین بفروشند. یکپارچهسازی قابلیت فروش آنلاین در وبسایت امری ضروری است. پلتفرمهای تجارت الکترونیک، تراکنشهای بیدرنگ و در لحظه، شرایط امن پرداخت و پردازش سفارشات را فراهم میکنند و به مشتریان تجربه خریدی راحت و لذتبخش را ارائه میدهند. تجارت الکترونیک راههای جدیدی را برای تولید درآمد و جذب مشتریان باز میکند. شما با داشتن یک فروشگاه اینترنتی می توانید در هر ساعت از شبانه روز خدمات و محصولات خود را جهت بررسی و خرید در دسترس مخاطبان خود قرار دهید. امکان خرید آنلاین خدمات و محصولات می تواند فرصتهای فروش محصول را افزایش دهد و این امر باعث حذف محدودیت جغرافیایی جهت فروش محصول را میسر می سازد.
رسانههای اجتماعی فرصتهای بینظیری برای کسبوکارهای سنتی جهت ارتباط با مخاطبان، ایجاد اعتماد به برند و افزایش فروش ارائه میدهند. با حضور در شبکههای اجتماعی محبوب مانند فیسبوک، اینستاگرام و توییتر، کسبوکارها میتوانند با مشتریان ارتباط برقرار کنند، محتوای جذاب را به اشتراک بگذارند و در واقع محصولات یا خدمات خود را تبلیغ کنند. در واقع مخاطبان علاقهمند به برقراری ارتباط با فروشگاههای مورد علاقهی خود هستند و داشتن یک صفحهی خوب، با محتوایی هدفمند می تواند کمک شایانی به رشد کسبوکارها کند.